Solutions complètes pour des pompes à chaleur

GeoTherma soutient les installateurs, les architectes et les bureaux d’ingénieurs avec tout ce dont ils ont besoin pour réaliser un concept complet de pompe à chaleur – du conseil technique au forage géothermique.

onze specialiteit

Sinds 2007 is GeoTherma dé referentie op het vlak van warmtepompen

Installateurs

GeoTherma is de ideale partner voor installateurs van warmtepompen. Je kan bij ons terecht voor de aankoop van alle compontenten en toebehoeren. Daarnaast ondersteunen we jou met advies en technische hulp. Heb je vragen? Onze warmtepomp experts staan voor jou klaar.

Architecten & studiebureau's

We geven graag advies over de optimale integratie van een warmtepomp in het geheel van de gebouwtechnieken. Onze engineering-afdeling maakt hiervoor de nodige berekeningen en bezorgt alle info die nodig is voor de opmaak van het EPB-rapport.

Particulieren

Op zoek naar een installateur voor jouw warmtepomp? Wij hebben installatiepartners in heel België. Als klant geniet je van een totaalservice, van planning tot installatie en service-na-verkoop. Zo heb je slechts één aanspreekpunt voor het volledige project.

voordelen

Warmtepompen zijn goed voor het milieu en je portemonnee

Ecologisch verwarmen? Dat doe je met een warmtepomp. Dit toestel verbruikt geen fossiele brandstoffen, enkel elektriciteit. In combinatie met zonnepanelen verwarm je helemaal CO2-neutraal.

Daarnaast zijn er nog een heleboel andere voordelen. De toestellen zijn quasi onderhoudsvrij en hebben een erg lange levensduur. Bovendien kan je de warmtepomp ook gebruiken om jouw woning te koelen. Handig, toch?