geotherma logo

Zo ondersteunen we warmtepomp installateurs

GeoTherma is meer dan een warmtepomp leverancier. Wij zorgen ook voor advies, hydraulische schema’s, geothermische boringen en technische ondersteuning.

GeoTherma, meer dan een warmtepomp leverancier

Als warmtepomp leverancier ondersteunt GeoTherma professionele installateurs bij de realisatie van geothermische projecten. Je kan bij ons terecht voor:

Voorstudie

Voorstudie van het project (keuze energieconcept, planningen & berekeningen)

Offertes

Offertes uitwerken met warmteverliesberekening en boordiepteberekening

Levering

Levering en/of deelleveringen van al het installatiemateriaal op de werf of in het magazijn

Schema's

Aanleveren van hydraulische schema's en legplannen voor de vloerverwarming

Advies

Technische ondersteuning tijdens de installatie en hulp bij de opstart ervan

Opleidingen

Gratis opleidingen voor het installeren van warmtepompen

Boringen

Uitvoeren van de grondboringen voor een gesloten bronsysteem (verticaal of horizontaal)

Vloerverwarming

Plaatsen en leveren van vloerverwarming door GeoFloor

Video afspelen

We gaan samen op zoek naar het ideale energieconcept. Eens die gekozen is, berekenen we het vermogen van de warmtepomp op basis van de plannen en het EPB-verslag. Voor geothermische warmtepompen berekenen we de boordiepte (verticale captatie) of sleuflengte (horizontale captatie). Tenslotte doen we ook alle berekeningen voor de vloerverwarming, ventilo’s en handdoekdrogers. 

GeoTherma helpt je zelfs bij het opmaken van offertes. Enerzijds maken we offertes voor installateurs met nettoprijzen. Daarnaast maken we een offerte voor de eindklant met brutoprijzen en een duidelijke omschrijving van alle werken die je als installateur kan gebruiken . Verder geven we nog informatie over subsidies (indien van toepassing).

Installateurs kunnen bij ons terecht voor de aankoop van al het materiaal. En dan hebben we het niet alleen over de warmtepomp zelf, maar ook over vloerverwarming, stookplaatsmaterialen, collectoren, enz. Als installatiemateriaal groothandel garanderen we scherpe prijzen.

Wij zorgen ervoor dat alle materiaal tijdig wordt geleverd bij jouw in het magazijn of op de werf. Dat kan in één keer, of verspreid over meerdere deelleveringen.

We organiseren regelmatig gratis opleidingen voor warmtepomp installateurs die alle kneepjes van het vak willen leren. Deze trainingen zijn ook mogelijk op aanvraag.

Onze medewerkers maken een hydraulisch schema op voor de installatie. Ze ontwerpen tevens een legplan voor de vloerverwarming.

We voeren verticale boringen voor warmtepompen uit in heel Vlaanderen. Op basis van een voorstudie bepalen we de juiste diepte en het aantal boorpunten.

Heb je tijdens de installatie technische vragen? Geen probleem. Wij delen graag onze expertise. Je kan met alle soorten vragen bij ons terecht.

Van zodra alle componenten geïnstalleerd zijn, staan wij je graag bij tijdens de opstart van de warmtepomp. We kijken alles na en sturen bij waar nodig.

Zijn er enkele maanden/jaren later onderhoudsbeurten of herstellingen nodig? Ook dan kan je op GeoTherma rekenen. 

advies

Professioneel advies op maat van jouw project

Een beetje hulp nodig met de keuze van de juiste warmtepomp? Vragen over het onderhoud? Hoe diep er mag geboord worden? Onze experts staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Startende installateurs kunnen bij ons ook terecht voor een hands-on opleiding waarin ze alle kneepjes van het vak leren.
magazijn

Eenvoudig materiaal bestellen, inclusief levering

Op zoek naar een warmtepomp leverancier? Bij GeoTherma bestel je snel en eenvoudig alle hoofdcomponenten en toebehoren voor een complete warmtepompinstallatie. Dit kan in één pakket, of individuele componenten.

Wij leveren al het materiaal in het magazijn of op de werf en geven indien nodig nog een woordje uitleg over de installatie.

magazijn
plan

Hulp bij de opmaak van legplannen, hydraulische schema’s en meer

Als warmtepomp leverancier gaan wij graag een stapje verder. We verzorgen ook de opmaak van hydraulische uitvoeringsschema’s en legplannen.

Tenslotte kan je op onze hulp rekenen bij de opstart van een nieuwe installatie. Onze vakmannen waarborgen een vlekkeloze werking – voor een lange duurzaamheid.

Scandinavische
kwaliteit

Een duurzame verwarmingsoplossing begint met kwalitatieve producten. Daarom kiezen we als warmtepomp groothandel voor Thermia en Nibe – twee Zweedse merken die hun hoge kwaliteit al meermaals bewezen

thermia wp

Selecteer je taal

Deze website gebruikt cookies en vergelijkbare tags of scripts om je surfervaring waar mogelijk te optimaliseren. Wil je meer informatie, lees dan ons privacybeleid.