Architecten en studiebureaus

Een warmtepomp implementeren in een bouwproject? Reken op de expertise van GeoTherma. Wij staan jouw architecten- of studiebureau bij met advies en technische ondersteuning.

Advies voor de integratie van warmtepompen in de energietechnieken

GeoTherma is jouw aanspreekpunt voor alle vragen met betrekking tot warmtepompen. We geven graag advies over de optimale integratie van een warmtepomp in het geheel van de gebouwtechnieken.

Onze engineering-afdeling voorziet ook de nodige berekeningen, hydraulische schema’s en technische documenten. Voor het EPB-rapport hebben wij een vooraf ingevuld sjabloon ter beschikking.

woning mockup
verticaal

Verticale captatie

GeoTherma is gespecialiseerd in geothermische warmtepompen met een verticale captatie. Door middel van een grondboring halen we energie uit de Aarde. Dit type warmtepomp kan ook koelen.

geolussen

Horizontale captatie

Naast een verticale captatie is ook een horizontale captatie mogelijk door middel van Geolussen. De minimum oppervlakte voor de circuits is afhankelijk van de warmtebehoefte van het gebouw.

lucht warmtepomp

Buitenlucht

Dit type warmtepomp onttrekt energie uit de buitenlucht. Ze wordt vaak gebruikt in combinatie met een ander verwarmingstoestel, omdat er in de winter minder energie beschikbaar is.

Waarom kiezen voor GeoTherma?

Als one stop shop voor alle warmtepompconcepten ondersteunt GeoTherma professionele installateurs bij de realisatie van geothermische projecten. U kunt rekenen op de beste omkadering:

15 jaar ervaring

Over de jaren heen hebben we ervaring opgedaan met verschillende projecten - zowel in de B2B als B2C sector.

Brede expertise

Wij hebben ervaring met geothermische boringen, hydraulische schema’s en de installatie van warmtepompen.

Snel antwoord

Jij houdt er niet van om te wachten? Wij ook niet. Daarom werkt onze support razendsnel.

Kwaliteit

Wij kiezen uitsluitend voor Zweedse warmtepompproducenten. Die staan bekend voor hun hoge kwaliteit.

Scandinavische kwaliteit

Een duurzame verwarmingsoplossing begint met kwalitatieve producten. Daarom kiezen wij als warmtepomp groothandel voor Thermia en Nibe – twee Zweedse merken die hun hoge kwaliteit al meermaals bewezen.

logo-thermiaCreated with Sketch.
Deze website gebruikt cookies en vergelijkbare tags of scripts om je surfervaring waar mogelijk te optimaliseren. Wil je meer informatie, lees dan ons privacybeleid.