geotherma logo

Infomoment warmtepomp voor architecten

De vertaalslag naar warmtepompen is ingezet en laat zich op alle vlakken voelen. Geotherma organiseert infomomenten waarbij we stilstaan bij alle raakvlakken die architectuur met warmtepompen heeft.

Alles wat je moet weten over warmtepompen
voor architecten en studiebureau’s

Archiecten krijgen steeds meer vragen van klanten over warmtepompen. De uitdagingen in de overschakeling naar warmtepompen zijn dan ook veelzijdig van aard en zorgen vaak voor onduidelijkheden. Er leven veel verhalen die niet kloppen en verwarring zaaien.

GeoTherma brengt hier verandering in. We informeren architecten en studiebureau’s via infomomenten & opleidingen die de belangrijkste facetten van warmtepompen en architectuur toelichten. Natuurlijk is er ook ruimte voor jouw vragen en cases uit de praktijk. 

Na deze opleiding heb je alle kennis in huis om (eind)klanten goed te informeren in het kiezen van de juiste warmtepompoplossing, een technisch correct verhaal te brengen en ook proactief aan de slag te gaan in de conceptfase van projecten.

opleiding warmtepomp architecten

Volgende infomoment architecten

Het volgende infomoment zal doorgaan op vrijdag 6/10/2023.

Schrijf jezelf tijdig in om zeker te zijn van een plaatsje. Inschrijven kan via het formulier onderaan deze pagina. Vragen over deze sessie? Stel ze via de contactpagina.

Deze onderwerpen
komen aan bod

Praktische
informatie

  • Adres: Craywinckelhof, Staatsbaan 263, 3210 Lubbeek
  • Ontvangst vanaf 12u met broodjeslunch
  • Start om 12.45
  • Einde voorzien rond 16u met drankje
  • Stel je vragen via architect@geotherma.be

Een lunchmeeting op maat van je team?

Jij voorziet de locatie, wij trakteren de broodjeslunch.
Contacteer ons voor meer informatie of verdere afspraken.

Gratis
inschrijven

Inschrijven is gratis maar verplicht om deel te kunnen nemen. 

Selecteer je taal

Deze website gebruikt cookies en vergelijkbare tags of scripts om je surfervaring waar mogelijk te optimaliseren. Wil je meer informatie, lees dan ons privacybeleid.