Warmtepomp laten installeren in je woning

Voor een warmtepomp installateur hoef je echt niet verder te zoeken. GeoTherma heeft een uitgebreid netwerk verspreid over heel Vlaanderen. Wij brengen jou graag in contact met een partner-installateur in de buurt.

Warmtepompen zijn goed voor het milieu en je portemonnee

Ecologisch verwarmen? Dat doe je met een warmtepomp. Dit toestel verbruikt geen fossiele brandstoffen, enkel elektriciteit. In combinatie met zonnepanelen verwarm je helemaal CO2-neutraal.

Daarnaast zijn er nog een heleboel andere voordelen. De toestellen zijn quasi onderhoudsvrij en hebben een erg lange levensduur. Bovendien kan je de warmtepomp ook gebruiken om jouw woning bijna gratis te koelen. Handig, toch?

warmtepomp particulieren

Welke typen warmtepompen bestaan er?

verticaal

Verticale captatie

GeoTherma is gespecialiseerd in geothermische warmtepompen met een verticale captatie. Door middel van een grondboring halen we energie uit de Aarde. Dit type warmtepomp kan ook koelen.

geolussen

Horizontale captatie

Naast een verticale captatie is ook een horizontale captatie mogelijk door middel van Geolussen. De minimum oppervlakte voor de circuits is afhankelijk van de warmtebehoefte van het gebouw.

lucht warmtepomp

Buitenlucht

Dit type warmtepomp onttrekt energie uit de buitenlucht. Ze wordt vaak gebruikt in combinatie met een ander verwarmingstoestel, omdat er in de winter minder energie beschikbaar is.

Profiteer van de premies

Een warmtepomp laten plaatsen wordt nog interessanter door de premies. De Vlaamse overheid geeft namelijk een financiële tegemoetkoming die kan oplopen tot wel 8.000 euro. 

Het bedrag is afhankelijk van het type warmtepomp en de inkomenscategorie waartoe je behoort.

Leer meer over warmtepomp premies >

voordelen warmtepomp
warmtepomp installateur

Op zoek naar een installateur voor jouw warmtepomp?

Dan ben je aan het juiste adres.

GeoTherma heeft een uitgebreid netwerk van professionele installateurs. Deze vakmannen realiseren graag jouw project. Ze bieden telkens een totaaloplossing aan; van ontwerp tot installatie en service na verkoop.

Onze warmtepomp installateurs plaatsen zowel geothermische warmtepompen (verticale of horizontale captatie) als lucht-water warmtepompen. Geen idee welk type voor jou geschikt is? Maak je geen zorgen, want ze begeleiden jou in deze keuze.

Scandinavische kwaliteit

Een duurzame verwarmingsoplossing begint met kwalitatieve producten. Daarom kiezen wij als warmtepomp groothandel voor Thermia en Nibe – twee Zweedse merken die hun hoge kwaliteit al meermaals bewezen.

logo-thermiaCreated with Sketch.

Warmtepomp installateurs bij jou in de buurt

Of je nu in Brugge, Gent, Antwerpen, Leuven of Hasselt woont; ook bij jou in de buurt is er een warmtepomp installateur te vinden. GeoTherma heeft namelijk een uitgebreid partnernetwerk. Onze vakmannen zijn verspreid over heel België – van de grootste stad tot de kleinste gemeente. Maak dus snel een afspraak om jouw project te bespreken. Gratis, zonder verdere verplichtingen.

Deze website gebruikt cookies en vergelijkbare tags of scripts om je surfervaring waar mogelijk te optimaliseren. Wil je meer informatie, lees dan ons privacybeleid.