Skip to content

Particulieren

Voor een warmtepomp installateur hoef je echt niet verder te zoeken. GeoTherma heeft een uitgebreid netwerk verspreid over heel Vlaanderen. Wij brengen jou graag in contact met een partner-installateur in de buurt.

voordelen

Warmtepompen zijn goed voor het milieu en je portemonnee

Ecologisch verwarmen? Dat doe je met een warmtepomp. Dit toestel verbruikt geen fossiele brandstoffen, enkel elektriciteit. In combinatie met zonnepanelen verwarm je helemaal CO2-neutraal.

Daarnaast zijn er nog een heleboel andere voordelen. De toestellen zijn quasi onderhoudsvrij en hebben een erg lange levensduur. Bovendien kan je de warmtepomp ook gebruiken om jouw woning bijna gratis te koelen. Handig, toch?

bronconcepten

Welke typen warmtepompen bestaan er?

GeoTherma is gespecialiseerd in geothermische warmtepompen met een verticale captatie. Door middel van een grondboring halen we energie uit de Aarde. Dit type warmtepomp kan ook koelen.

Naast een verticale captatie is ook een horizontale captatie mogelijk door middel van Geolussen. De minimum oppervlakte voor de circuits is afhankelijk van de warmtebehoefte van het gebouw.

Dit type warmtepomp onttrekt energie uit de buitenlucht. Ze wordt vaak gebruikt in combinatie met een ander verwarmingstoestel, omdat er in de winter minder energie beschikbaar is. 

voordelen

Op zoek naar een installateur voor jouw warmtepomp?

Dan ben je aan het juiste adres.

GeoTherma heeft een uitgebreid netwerk van professionele installateurs. Deze vakmannen realiseren graag jouw project. Ze bieden telkens een totaaloplossing aan; van ontwerp tot installatie en service na verkoop. 

Onze warmtepomp installateurs plaatsen zowel geothermische warmtepompen (verticale of horizontale captatie) als lucht-water warmtepompen. Geen idee welk type voor jou geschikt is? Maak je geen zorgen, want ze begeleiden jou in deze keuze.

Zo verloopt jouw project

Aanvraag
Stuur jouw gegevens met bouwplannen en het EBP verslag door via onze website. Wij bereiden een offerte voor en gaan op zoek naar de geschikte partner-installateur in jouw buurt.
Offerte
De partner-installateur werkt deze offerte verder uit. Hij contacteert je voor een eerste afspraak om deze offerte volledig vrijblijvend te bespreken.
Boringen
Bij een akkoord op de offerte worden de boringen zo snel mogelijk ingepland en komt de installateur samen met onze boorspecialist langs om ter plaatse afspraken te maken betreffende de boringen.
Installatie
Op het afgesproken moment worden de boringen uitgevoerd, de vloerverwarming gelegd en de warmtepomp geplaatst door de installateur.
Opstart
Na de installatie is er nog een opstartfase. Tijdens deze inbedrijfstelling controleert GeoTherma alle parameters en stuurt hij bij waar nodig.
Service na verkoop
Wil je later nog aanpassingen aan de installatie of is er een onderhoud/herstelling nodig? Ook dat is geen probleem. Hiervoor kan je terecht bij de installateur of bij GeoTherma.

Scandinavische kwaliteit

Een duurzame verwarmingsoplossing begint met kwalitatieve producten. Daarom kiezen wij voor de warmtepompen Thermia en Nibe – twee Zweedse merken die hun hoge kwaliteit al meermaals bewezen.

Ook bij jou in de buurt

Of je nu in Brugge, Gent, Antwerpen, Leuven of Hasselt woont; ook bij jou in de buurt is er een warmtepomp installateur te vinden. GeoTherma heeft namelijk een uitgebreid partnernetwerk. Onze vakmannen zijn verspreid over heel België – van de grootste stad tot de kleinste gemeente. Maak dus snel een afspraak om jouw project te bespreken. Gratis, zonder verdere verplichtingen.