geotherma logo

Offerte voor warmtepomp bij u thuis aanvragen

Benieuwd hoeveel jouw warmtepompinstallatie kost? GeoTherma analyseert jouw specifieke situatie in detail en één van onze partner-installateurs verzorgt met onze ondersteuning jouw project van A tot Z. Vul het 5-staps formulier in en we nemen op korte termijn contact met je op.

Stap 1/5: uw situatie

Wat is uw situatie? *
Gaat het om een totaalrenovatie waarbij het huis volledig wordt geïsoleerd volgens de huidige normen? *
Omschrijf hier uw renovatieplannen

Een bestaande gas- of mazoutketel vervangen door een warmtepomp kan in de meeste gevallen perfect. Belangrijk is dan om uw huidig verbruik te bekijken om het vermogen van de warmtepomp te kunnen bepalen.

Vul hieronder uw gemiddeld jaarlijks verbruik van gas of mazout in. Dit vindt u terug op uw jaarlijkse afrekening. Indien het niet mogelijk is om het huidig verbruik aan te geven, vragen we om de EPC-waarde (kWh/m²) van het EPC certificaat zeker in te vullen.

Ik verwarm momenteel op: *
Leeftijd ketel (jaar)
EPC-waarde (indien u uw verbruik niet kent)
Terug te vinden op het EPC-certificaat
Huidig gemiddeld verbruik van gas
Uw verbruik in kWh of m³
Kies kWh of m³
Kies kWh of m³
Huidig gemiddeld verbruik van mazout
Uw verbruik in liter

Stap 2/5: keuze type warmtepomp

Welke soort warmtepomp wenst u? Kies bij voorkeur één optie uit de keuzelijst. Je kan ook meerdere opties kiezen wanneer je nog niet zeker bent. Op deze pagina kan je informatie terugvinden over de verschillende soorten warmtepompen.

Kies één of meerdere opties

Informatie over de huidige subsidiemaatregelen: Afhankelijk van uw inkomen en enkele andere parameters ontvangt u 4.000€ voor een geothermische warmtepomp. Voor een lucht-water warmtepomp ontvangt u 3.000€. Deze bedragen kunnen verdubbelen indien er geen gasaansluiting mogelijk is in uw straat of u op dit moment elektrisch verwarmt. Alle informatie en een calculatietool vindt u terug op www.mijnverbouwpremie.be.

Aandachtspunten voor verticale boringen: de boorwagen op rupsbanden die de verticale boringen uitvoert is 3 meter breed. Uw (voor)tuin moet toegankelijk zijn voor de machine. We vragen om die reden een foto up te loaden in de laatste stap. De boringen (gemiddeld 2 à 3) moeten op 7 meter afstand van elkaar uitgevoerd kunnen worden. Ook zal (gedeeltelijke) heraanleg van uw tuin nadien noodzakelijk zijn.

Stap 3/5: type verwarmingssysteem

Geef aan welke soort verwarming u momenteel heeft (of wilt voorzien in de toekomst). Op deze pagina kan u uitleg vinden over de verschillende soorten afgiftesystemen voor verwarming en hun voor- en nadelen.

Gelijkvloers *
Extra uitleg
Bijvoorbeeld: momenteel staan er radiatoren maar deze worden vervangen door vloerverwarming
Verdieping(en)
Extra uitleg
Bijvoorbeeld: de radiatoren in de slaapkamers worden zelden gebruikt, die in de badkamer regelmatig

(1) Onder “convectoren op lage temperatuur” verstaan we convectoren met actieve ventilatie.

Stap 4/5: overige informatie

Geef aan welke soort elektrische aansluiting u heeft. Op deze pagina vindt u meer uitleg over de soorten aansluitingen en hoe u kan zien welke u heeft.

Elektrische aansluiting *

Wenst u ook te koelen met de warmtepomp in de zomermaanden? (niet mogelijk met traditionele radiatoren)

Koeling? *

Stap 5/5: uw gegevens

Vul hieronder uw persoonlijke gegevens in en verstuur uw aanvraag. We gaan vervolgens aan de slag met alle berekeningen en brengen je in contact met een partner-installateur in ons netwerk om de offerte te bespreken!

Naam / namen *
Postcode *
Uw e-mail *
Straat + huisnummer *
Stad of gemeente *
Uw GSM- of telefoonnummer *
Zodat we u kunnen opbellen wanneer we met vragen zitten in verband met uw aanvraag.
Optioneel: afwijkend werfadres
Vul hier het werfadres in
Straat, huisnummer, postcode en gemeente

Aangezien u een nieuwbouw plaatst, ontvangen we graag de bouwplannen. U kan deze hier opladen. Het EPB is ook welkom indien u dit heeft. Indien de bestanden meer dan 20MB bedragen, vragen we om deze door te sturen naar info@geotherma.be met WeTransfer.

Plannen opladen *
Maximum file size: 20 MB
Bij voorkeur PDF of DWG
EPB opladen
Maximum file size: 20 MB
Bij voorkeur PDF

Aangezien u gaat renoveren, ontvangen we naast de bouwplannen ook graag het EPB of het EPC verslag om een goede inschatting te maken van de warmtevraag. U kan verder gaan zonder ze up te loaden, maar we vragen om ze niettemin door te sturen. Indien de bestanden meer dan 20MB bedragen, vragen we om deze door te sturen naar info@geotherma.be met WeTransfer.

Plannen (of eigen schetsen) opladen *
Maximum file size: 20 MB
Bij voorkeur PDF of DWG

EPB of EPC verslag opladen
Maximum file size: 20 MB
Bij voorkeur PDF

Aangezien u uw ketel wil vervangen door een warmtepomp, is een foto van de stookplaats (de plaats waar de ketel nu staat) zeer handig om een beeld te hebben van uw situatie.

Foto stookplaats
Maximum file size: 20 MB
Andere vragen of opmerkingen die u graag deelt:

Selecteer je taal