geotherma logo

Werken bij GeoTherma

Een carrière in een bloeiende sector, in een groeiend bedrijf en met een belangrijk doel voor ogen: de transitie naar duurzame energie versnellen. Werken bij GeoTherma, dat is elke dag bouwen aan de oplossingen van morgen.

Werken bij GeoTherma, dat is…

Deel uitmaken van
een fantastisch team

Alleen ga je sneller, samen kom je verder. Onze slagkracht is slechts gelijk aan de opgetelde energie van alle medewerkers. Om die reden hebben wij veel oog voor het individuele en collectieve welzijn.

We verwachten positieve energie. In ruil krijg je er een veelvoud van terug. En ja: er mag een hoekje af zijn. Perfectie is maar.. saai 😉

Elke dag
bijleren

Een opleiding is waardevol. Ervaring is nog waardevoller. En wat voor ons nog meer waard is: de wil om bij te leren, zaken in handen te nemen en elkaar te helpen waar je kan.

Bij GeoTherma word je uitgedaagd om mee te groeien met de onderneming en te durven springen. We moedigen initiatief aan en vieren niet alleen onze successen maar ook onze fouten. Failure is an option!

bijleren
missie

Meebouwen aan
een belangrijke missie

40% van de uitstoot in ons land is terug te brengen tot onze gebouwen. En warmtepompen zijn niet toevallig dé oplossing voor het verduurzamen van gebouwen en woningen. 

GeoTherma wil een waardevolle partner zijn voor installateurs, architecten, studiebureaus, bouwbedrijven en onrechtstreeks ook eindklanten.

Échte waarde creëren

Wij geloven dat de wereld nood heeft aan bedrijven die een totaalaanpak bieden. Daar maken we met GeoTherma het verschil: we ondernemen mee met onze klanten, helpen hen waar mogelijk en bieden waterdichte garanties. 

Het leven van onze partner-installateurs zo eenvoudig mogelijk maken is ons werk van elke dag. En daar komt veel meer bij kijken dan dozen schuiven van A naar B. 

Collega’s aan het woord

Elke Van Espen

Logistiek Manager

Intussen 10 jaar bij de GeoTherma-familie en enkel maar met nog meer goesting! Gestart als magazijnier, vandaag als beheerder van al onze logistieke stromen.

Johan Collaert

Oprichter & Zaakvoerder

Werkgever zijn is voor mij in de eerste plaats: ervoor zorgen dat de collega’s zich thuis voelen, alle mogelijkheden hebben om hun werk goed te doen en zich te ontplooien. De sfeer onder collega’s staat helemaal bovenaan en is de onmisbare olie in onze machine.

arnaut

Arnout De Hondt

Service Manager

Ik zocht en vond in GeoTherma mijn gedroomde werkgever: ik kan mijn ding doen en krijg vrijheid om mijn werk te organiseren. Collegialiteit is voor mij super belangrijk en dat heb ik bij GeoTherma gevonden!

> 0
medewerkers
0
nationaliteiten
0
oprichting GeoTherma

Ontdek onze vacatures en stel je kandidatuur!

Selecteer je taal