geotherma logo

Erkende warmtepomp installateurs Leuven

Je woont in Leuven en zoekt een warmtepomp installateur? Onze partners staan klaar om zich over jouw project te ontfermen. Ze installeren alles volgens de regels van de kunst.

Welke warmtepomp
zoek je? 

Bij ons kan je terecht voor 3 soorten warmtepompen:

verticale captatie

Verticale geothermie

Geothermische warmtepompen met een diepteboring hebben het hoogste rendement en laten een passieve koeling toe. Bovendien is er geen plaatsverlies in je tuin.

horizontale captatie

Horizontale geothermie

Horizontale geothermie d.m.v. geolussen haalt energie uit de bodem via ondiepe leidingen over een grote oppervlakte. Het is goedkoper dan diepteboringen. 

buitenlucht

Lucht-water

Lucht-water warmtepompen hebben een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Via een buitenunit halen ze energie uit de buitenlucht.

5 Voordelen van warmtepompen

Er zijn redenen genoeg om je woning of bedrijfsgebouw in Leuven uit te rusten met een warmtepomp:

Waarvoor wil jij je warmtepomp
in Leuven gebruiken?

Warmtepompen zijn multi-inzetbaar. Ze bundelen meerdere functies in één compact toestel, dat zowel in nieuwbouw als renovaties past.

Warm water

Sanitair warm water voor je badkamer en keuken

Verwarming

Ideaal voor LTV-systemen, zoals vloerverwarming

Koeling

Passieve koeling via een geothermische warmtepomp

Onze warmtepomp installateurs in Leuven
staan voor je klaar

De GeoTherma installateurs zijn actief in Leuven en omstreken. Ze leveren steeds een totaalservice. Alles wordt geregeld, van vermogensberekening tot installatie en service na verkoop.

Zo gaat het in zijn werk:

Maak een afspraak met een van onze warmtepomp installateurs in Leuven om je plannen te bespreken. Op basis daarvan krijg je een persoonlijke offerte.

Je woning wordt geanalyseerd. Welk vermogen is er nodig? Hoe ziet het afgiftesysteem eruit? Waar komt de buitenunit of hoe diep moeten we boren? Deze technische planning is cruciaal voor een goed eindresultaat.

Op het afgesproken moment komt de installateur langs om de warmtepomp te plaatsen en alles aan te sluiten. Na de opstart van het systeem volgt een controle. Uiteraard krijg je ook een woordje uitleg over de werking en bediening.

Heb je een onderhoud of herstelling nodig? Onze Leuvense warmtepomp installateurs komen snel ter plaatse om het probleem op te lossen. 

Meer weten?

Vraag een offerte online. Gratis, zonder verdere verplichtingen:

Selecteer je taal