geotherma logo

Blackbird

De Blackbird warmtepomp van de Nederlandse producent WeHeat markeert de nieuwste innovatie in lucht-water warmtepompen voor platte daken. De specificaties in een notendop:

Blackbird, ontworpen voor platte daken

De Blackbird markeert de meest recente innovatie in R290 (propaan) lucht-water warmtepompen van GeoTherma. Dit unieke horizontale ontwerp is specifiek bedoeld voor installatie op platte daken en biedt met zijn totale oppervlak van 2m² een ideale oplossing voor elk vlak oppervlak, zonder concessies te doen aan de strakke uitstraling van de gevel.

Kenmerkend voor de lucht-water warmtepomp is de ruime ventilator die, dankzij zijn geïsoleerde behuizing, een lage luchtsnelheid handhaaft. Hierdoor functioneert het systeem opmerkelijk stil, met een geluidsdruk van slechts 49 dB – vergelijkbaar met het niveau van een ingetogen gesprek tussen twee personen.

Het doordachte compacte ontwerp en de zwartkleurige lichtgewicht behuizing dragen niet alleen bij aan de esthetiek, maar voorkomt ook trillingen die anders door de muur of het dak zouden worden overgedragen. Dit resulteert niet alleen in een hoogwaardige prestatie, maar ook in een aangename en stille gebruikerservaring.

Bovendien maakt de Blackbird gebruik van intelligente algoritmes die de verwarming starten wanneer de stroomprijs gunstig is, klaar voor de opkomst van dynamische energieprijzen.

Een blackbird warmtepomp bij jou thuis?

Vul onze offerte-wizard in en ontvang een complete offerte van een gecertificeerde partner-installateur van Geotherma.
Particulier

Selecteer je taal