geotherma logo

GTEasy PCM Kit Press

De PCMmodule maakt passieve koeling mogelijk via een module die naast de warmtepomp wordt geplaatst. Deze heeft een geïntegreerde circulatiepomp, waardoor er gekoeld kan worden en gelijktijdig met het produceren van sanitair warm water of het verwarmen van een zwembad. Compact en voorgeïsoleerd, het zorgt voor een mooie en snellere installatie.

De geleverde onderdelen zijn insteekfittingen dia. 28mm met uitzondering van het koeling circuit PCM cvzijdig, deze vertrekken namelijk van 22mm aansluitingen. De speciale uitvoeringen zijn demonteerbaar op warmtepomp en PCM. We raden aan om elke warmtepomp/PCM aansluiting te voorzien van dergelijke koppelingen. Enerzijds omdat het makkelijk is en anderzijds ook om de warmtepomp in geval van nood volledig te kunnen loskoppelen.

Al de connecties naar het cv en bron circuit zijn voorzien van pers puntstukken koper 28mm. Al de connecties voor het sanitair circuit zijn voorzien in pers puntstukken koper 22mm.

De kit maakt gebruik van de vulset geleverd met de warmtepomp. De met de warmtepomp meegeleverde filter/bolkraan kan retour worden genomen door Geotherma.

Technische details

Compatibel met volgende Thermia warmtepompen: Calibra, Calibra Cool, Calibra Eco en Atlas.

Downloads

Vragen over de GTEasy PCM Kit Press? Graag een bestelling plaatsen?

Gebruik het contactformulier of contacteer ons via e-mail of telefoon. 

Selecteer je taal