geotherma logo

De belangrijkste updates

1. Wifi – en Ethernetverbinding

De nieuwe Thermia Connect biedt nu de flexibiliteit om zowel via Wifi als Ethernet verbinding te maken. Of je nu thuis of onderweg bent, je kan altijd toegang krijgen tot de status en prestaties van jouw warmtepomp, en zelfs instellingen aanpassen vanaf je smartphone, tablet of computer.

2. Nieuwe, goedkopere online module

De Thermia Connect vervangt de niet meer verkrijgbare Thermia Online module en is speciaal ontworpen voor de Diplomat, Legend en iTec-serie. Met een prijs van €428 (exclusief btw) kan je nu je warmtepomp met gemak aansluiten op de online module.

3. Alle warmtepompen op één platform

Waar je vroeger een platform had voor de Calibra en Atlas en een andere voor de G3 en iTec, heb je tegenwoordig één gezamenlijk platform. Dit betekent dat je alle Thermia warmtepompen op één plek kan beheren, ongeacht het model of generatie. Dit platform bevindt zich op https://online.thermia.se.

Hulp nodig?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je meer informatie nodig hebt of hulp nodig hebt met het installeren van de Thermia Connect. We staan altijd klaar om je te helpen het meeste uit jouw warmtepomp te halen.

Selecteer je taal